WordPress kotisivut yritykselle

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, eikä suotta. WordPressin suosion taustalla on sen lähes rajattomat muokkaus- ja integrointimahdollisuudet ja ennen kaikkea helppokäyttöisyys. Me Hello Creativella suunnittelemme ja toteutamme visuaalisesti näyttävät, uniikit ja helppokäyttöiset WordPress kotisivut, joilla erotut joukosta.

Miksi valita WordPress kotisivut?

Monipuolisuus

WordPress kotisivut sopivat kaikkiin tarpeisiin; perinteisiin kotisivuihin, pienyrityksen kotisivuiksi ja laskeutumissivuiksi, portfolioksi, verkkokaupaksi, verkkokurssialustaksi - you name it! Visuaalinen ilme ja toiminnallisuudet ovat täysin kustomoitavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

Helppokäyttöisyys

WordPress kotisivujen sisällönhallinta on helppokäyttöinen, eikä vaadi erityistä teknistä osaamista. Opastamme sivuston käyttöönotossa, joten kaikkia muutoksia ei tarvitse käyttää kehittäjän työpöydän kautta, vaan pystyt halutessasi itse muokkaamaan kotisivusi sisältöjä helposti - ja säästät kustannuksissa.

Hakukoneystävällisyys

Hakukoneoptimointiin liittyy monta osa-aluetta, joista verkkosivuston tekninen toteutus luo vahvan pohjan optimoinnille. WordPress on helposti hakukoneoptimoitavissa, ja lisäosilla saat apuja esimerkiksi sisällön optimointiin. Tuotamme verkkosivustot ja -palvelut aina hakukoneystävällisinä kokonaisuuksina, joka tarjoaa parhaat eväät hakukoneoptimoinnille.

Toiminnallisuudet ja integraatiot

WordPress kotisivujen toiminnallisuuksiin vain taivas on rajana - ja sama pätee integraatioihin. WordPress on integroitavissa laajasti mm. asiakkuudenhallinta- ja  markkinointiautomaatiojärjestelmiin.

Kuinka WordPress kotisivut syntyvät?

Kotisivuprojektin eteneminen – näin syntyy verkkosivusto ideasta toteutukseen.

?

Verkkosivustoprojekti alkaa aina maksuttomalla kartoituksella, jossa käymme yhdessä läpi, minkälaista sivustoa lähdetään rakentamaan. Kartoitukseen voi pohtia etukäteen, minkälaista visuaalista ilmettä, toiminnallisuutta ja tavoitetta verkkosivuston tuotantoon tai uudistukseen liittyy – tai voimme pohtia näitä yhdessä. 

Teemme kauniita ja asiakkaillemme räätälöityjä verkkosivustoja, jotka auttavat erottumaan kilpailijoista. Suunnitteluvaiheessa verkkosivuston ilme, rakenne ja käyttäjäpolku suunnitellaan verkkosivuston tavoitteiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Teemme verkkosivustosta aina demoversion, joka esikatsellaan ja käydään yhdessä läpi ennen varsinaista tuotantoa.

Kun visuaalinen ilme on hiottu, verkkosivuston siirretään kehitykseen. Demon ansiosta asiakkaallamme on jo vahva käsitys, minkälainen verkkosivustosta tulee – tuotannossa visuaalisuus ja toiminnallisuudet herätetään eloon.

Testaamme sivuston kauttaaltaan eri päätelaitteilla ja selaimilla ennen julkaisua. Teemme julkaisusta kumppanillemme mahdollisimman vaivatonta ja huolehdimme kaikesta tarvittavasta, kuten sivuston indeksointipyynnöistä, seurantascripteistä ja tarvittaessa uudelleenohjauksista. Hoidamme kommunikaation teknisistä koukeroista hostaajan kanssa.

Toimimme teknisenä kumppanina julkaisun jälkeen – huolehdimme verkkosivuston ylläpidosta, analysoimme, optimoimme ja jatkokehitämme tarpeen mukaan.

Laadukkaat WordPress kotisivut

Käyttäjäläheistä, visuaalisesti viimeisteltyä suunnittelua sekä laadukasta, selkeää tekniikkaa. Yli 10 vuoden kokemuksella.

Työt puhuvat puolestamme

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme ja töihimme. 

“Lopputuloksesta tuli ajaton, tyylikäs, selkeä ja raikas. Juuri sellainen, mitä toivoin!”

Lähdimme päivittämään vanhojen nettisivujeni ilmettä Hello Creativen kanssa ja koko projekti sujui todella vaivattomasti. Ihaninta oli, että toiveistani visuaalisuuden suhteen saatiin heti kiinni. Ensimmäisessä tapaamisessa oma visioni oli paikoin aika abstraktikin, mutta ei tarvinnut kuin johtolankoja ja ajatusta värimaailmasta ja sieltähän se kuvitelmiani vastaava sivusto syntyi. Lopputuloksesta tuli ajaton, tyylikäs, selkeä ja raikas. Juuri sellainen, mitä toivoin!
Jutta Aalto
Osteopaatti

Haussa kumppani verkkosivuprojektiin?

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat WordPress kotisivut yli 10 vuoden kokemuksella. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja toiveistasi susette@hellocreative.fi / 0451449844. Olipa asia pieni tai suuri, meiltä uskaltaa ja kannattaa aina kysäistä mielipidettä, ratkaisua tai vinkkiä.

Jätä yhteydenottopyyntö