Me olemme Hello creative

Olemme luovia suunnittelijoita, kehittäjiä ja analyytikkoja, joille markkinoinnin tekniset koukerot ja niiden selkeyttäminen ovat parasta herkkua. Olemme  tekninen kumppani, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa markkinointitekniikan haasteissa. Tutustu meihin ja ota yhteyttä!

Susette Vento

Susette on Hello Creativen perustaja, web-kehittäjä, visuaalinen suunnittelija ja markkinointiteknologian asiantuntija. Suseten intohimona on tehdä toimivampia, kauniimpia ja laadukkaampia verkkosivustoja ja -palveluita, jotka palvelevat niin yritystä kuin sen asiakkaitakin. 

Susetella on myös laaja kokemus markkinointiteknologian eri osa-alueista, kuten hakukoneoptimoinnista, analytiikasta sekä markkinoinnin automaatiosta. 

Johanna Ollikainen

Johanna on luova ja utelias tietojenkäsittelyn ja liiketalouden tradenomi, joka on työskennellyt monipuolisesti erilaisten verkkosivustojen ja -palveluiden sekä markkinoinnin työtehtävien parissa. Hän on ollut avainasemassa useissa verkkosivustojen ja verkkokauppojen monialaisissa kehitysprojekteissa. Johanna on myös työskennellyt vuosia verkkoanalytiikan parissa.

Johanna pitää ongelmien ratkaisemisesta ja hallitsee niin suuret kokonaisuudet kuin pienet yksityiskohdatkin. Käyttäjäkokemus ja palvelumuotoilu ovat lähellä sydäntä. 

Kumppanuus syntyy
luottamuksesta.

Meille on aidosti tärkeää, että työskentely kanssamme tuottaa tuloksen lisäksi oivalluksia, iloa ja käytännönläheisiä, selkeitä ratkaisuja.

Olemme luotettava tekninen kumppani, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa markkinoinnin teknisissä haasteissa. Kuuntelemme tarkkaan toiveet, kyselemme paljon ja paneudumme täysillä kumppanimme tarpeisiin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, kuten ei myöskään yhtä ainoaa oikeaa vastausta. Avoimuus on avain parhaaseen lopputulokseen ja kumppanuuteen.

Tutustu töihimme

Olemme markkinoinnin tekninen kumppani, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa markkinointitekniikan haasteissa. Suunnittelun ja kehityksen lisäksi auditoimme, analysoimme ja konsultoimme – ajatuksella, joustavasti ja ymmärrettävästi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja toiveistasi susette@hellocreative.fi / 0451449844. Olipa asia pieni tai suuri, meiltä uskaltaa ja kannattaa aina kysäistä mielipidettä, ratkaisua tai vinkkiä.

Jätä yhteydenottopyyntö