Upeat verkkosivut, jotka tuottavat tulosta

Upeat verkkosivut, jotka tuottavat tulosta

Laadukas verkkosivusto on nykyaikaisen markkinoinnin koti ja keskipiste. Se voi olla tehokkain markkinointivälineesi, joka tukee kampanjoita, vahvistaa mielikuvaa yrityksestäsi, auttaa rekrytoinnissa ja konvertoi sivustokäyntejä liideiksi ja asiakkaiksi. 

Tehdäänpä kokonaan uutta tai viritellään vanhaa sivustoa, kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta. Visuaalisen suunnittelun lisäksi varmistamme, että verkkosivu palvelee niin sivun tavoitetta kuin käyttäjää. Kaikki verkkosivuprojektimme räätälöidään aina kumppanimme tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat myös strategista näkemystä ja tukea suunnittelun yhteydessä.

Verkkosivuston laadukas tekninen toteutus takaa sivustolle pitkän elinkaaren (ja säästää hermojasi). Kun sivusto on valmis, emme pese käsiämme vaan huolehdimme halutessasi verkkosivustosi ylläpidosta ja jatkuvasta optimoinnista.

Näin syntyy verkkosivusto ideasta toteutukseen

Tarvekartoitus ja tutustuminen

Verkkosivustoprojekti alkaa yhteisellä suunnittelupalaverilla. Keskustelemme ja tutustumme kumppanimme liiketoimintaan ja kartoitamme nykytilanteen, kilpailijat, kohderyhmät ja verkkosivuston tavoitteet. Käymme läpi myös käytännön asiat, kuten hostauksen ja tuotantoaikataulun.

Visuaalinen suunnittelu ja käyttöliittymä

Teemme kauniita, visuaalisia verkkosivustoja, jotka auttavat erottumaan kilpailijoista.  Verkkosivuston ilme, rakenne ja käyttäjäpolku suunnitellaan käyttäjää palvelevaksi kokonaisuudeksi, joka ohjaa käyttäjää verkkosivuston tavoitteiden mukaisesti. Teemme verkkosivustosta aina demoversion, joka esikatsellaan ja käydään yhdessä läpi ennen sivuston siirtoa tuotantoon.

Verkkosivuston tuotanto ja toiminnallisuudet

Kun visuaalinen ilme ja käyttäjäpolku on hyväksytty, verkkosivuston siirretään kehitykseen. Demon ansiosta asiakkaallamme on jo vahva käsitys verkkosivuston ilmeestä, mutta tuotannossa ilme ja toiminnallisuudet herätetään eloon.

Testaus ja julkaisu

Testaamme sivuston kauttaaltaan eri päätelaitteilla ja selaimilla ennen julkaisua. Teemme julkaisusta kumppanillemme mahdollisimman vaivatonta ja huolehdimme kaikesta tarvittavasta, kuten sivuston indeksointipyynnöistä, seurantascripteistä ja tarvittaessa uudelleenohjauksista. Hoidamme kommunikaation teknisistä koukeroista hostaajan kanssa.

Verkkosivuston optimointi, jatkokehitys ja ylläpito

Toimimme teknisenä kumppanina julkaisun jälkeen – huolehdimme verkkosivuston ylläpidosta, analysoimme, optimoimme ja jatkokehitämme tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja toiveistasi susette@hellocreative.fi / 0451449844. Olipa asia pieni tai suuri, meiltä uskaltaa ja kannattaa aina kysäistä mielipidettä, ratkaisua tai vinkkiä.

Jätä yhteydenottopyyntö