Markkinoinnin tekniikka,
kaunista ja toimivaa

Kaunista ja toimivaa. Sellaista on markkinoinnin tekninen puoli silloin, kun sekä julkisivu että konehuone ovat tehtäviensä tasalla. Me olemme kehittäjiä ja tekniikan intoilijoita; innostumme etenkin työkaluista, joilla voimme automatisoida ja selkeyttää, nopeuttaa ja parantaa niin yrityksen markkinointia kuin niihin liittyviä sisäisiä prosesseja.

Analytiikka ja datan visualisointi

Auditoimme ja analysoimme sivustosi tai verkkopalveluitasi tarpeiden mukaisten menetelmien ja työkalujen avulla. Data auttaa meitä kehittämään järkevämpiä palveluita, realistisia tavoitteita ja mittaamaan luotettavasti tuloksia. Datan analysointia ja hallintaa helpottaaksemme koostamme datan visuaalisesti helppolukuiseksi, automatisoiduksi raportiksi.

Markkinoinnin automaatiot ja integraatiot

Suunnittelemme ja tuotamme laadukkaita markkinoinnin automaatioita ja integraatioita, jotka tehostavat tuottavuutta ja vapauttavat toistuvista prosesseista aikaa aidoille kohtaamisille ja kasvun synnyttämiselle.

Markkinointiautomaatio voi käsitteenä tuntua etäiseltä. Tosiasiassa kyse voi olla hyvinkin yksinkertaisista toiminnoista, kuten verkkokaupan hylätyn ostoskorin sähköpostinotifikaatiosta, joka automatisoituna generoi lisää kauppaa.

Melkeinpä kaikki markkinoinnin ja myynnin prosessit ovat ainakin osittain automatisoitavissa. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu automaatio on erittäin arvokas apu niin myyntiin kuin markkinointiin.

Hakukoneptimointi

Hakukoneoptimoinnilla parannat näkyvyyttä, löydettävyyttä ja relevanttien kohderyhmien kävijämääriä. Optimointiin liittyy useita eri osa-alueita, kuten avainsanatutkimus, tekninen optimointi ja sisällön optimointi.

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus on nimensä veroisesti avain hyvään alkuun. Avainsanatutkimuksen avulla selvitetään, millä avainsanoilla tuotteitasi tai palveluitasi – samoin kuin kilpailijoiden – haetaan hakukoneista.

Tutkimuksessa punnitaan avainsanan haun tarkoitusta – kaikista haetuin avainsana ei ole aina paras. On tärkeää, että käytössä olevat avainsanat myös vastaavat sivuston sisältöä ja palvelutarjontaa.

Me teemme laadukasta, kokonaisvaltaista optimointia asiakkaidemme tarpeet edellä. Joskus voi jopa olla, että yrityksen tuotetta tai palvelua, tai siihen liittyvää tarmistöä ei haeta hakukoneista juuri lainkaan. Tällöin suuri panostus orgaaniseen näkyvyyteen ei välttämättä ole kannattavaa, vaan resurssit voidaan keskittää muuhun näkyvyyteen ja markkinointiin.

Sisällön optimointi

Avainsanatutkimuksen pohjalta voidaan optimoida verkkosivuston sisältö vastaamaan asiakkaiden hakuja. Sisällön optimoinnissa on tärkeää löytää kultainen keskitie relevantin, käyttäjää palvelevan sisällön ja hakukoneoptimoidun sisällön välillä. Sisällön optimoinnissa kannattaa luottaa ammattitaitoisen sisällöntuottajan apuun.

Tekninen optimointi

Sivuston tekniikka vaikuttaa sivuston hakukonesijoituksiin merkittävästi. Hakukoneet analysoivat sivustolla useita teknisiä seikkoja, kuten suorituskykyä ja nopeutta. Tuotamme verkkosivustot ja -palvelut oletusarvoisesti aina hakukoneystävällisinä kokonaisuuksina, joka tarjoaa parhaat eväät tekniselle optimoinnille.

Olipa asia pieni tai suuri, meiltä uskaltaa ja kannattaa aina kysäistä mielipidettä, ratkaisua tai vinkkiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja toiveistasi susette@hellocreative.fi / 0451449844. Olipa asia pieni tai suuri, meiltä uskaltaa ja kannattaa aina kysäistä mielipidettä, ratkaisua tai vinkkiä.

Jätä yhteydenottopyyntö