Osteopaatti Jutta Aalto

Suunnittelimme ja toteutimme Osteopaatti Jutta Aallolle brändi-ilmeen ja verkkosivustouudistuksen, jonka visuaalinen ilme henkii Jutalle rakasta välimerellistä tunnelmaa. 

Brändi-ilmeen ja verkkosivuston uudistus

Osteopaatti Jutta Aalton brändi- ja  verkkosivustouudistuksessa lähdettiin ennen kaikkea tunnelmasta; Jutta halusi brändin-ilmeen muistuttavan asioista, joista hän tulee onnelliseksi. Väriteemaan ja fiilikseen napattiin ripaus Jutalle rakkaan Minorcan välimerellistä lämpöä.

Visuaalinen ilme suunniteltiin soljuvaksi myös Jutta Aalton Anatomia & Kehotietoisuus verkko-oppimisympäristön kanssa. 

Lähdimme päivittämään vanhojen nettisivujeni ilmettä Hello Creativen kanssa ja koko projekti sujui todella vaivattomasti. Ihaninta oli, että toiveistani visuaalisuuden suhteen saatiin heti kiinni. Ensimmäisessä tapaamisessa oma visioni oli paikoin aika abstraktikin, mutta ei tarvinnut kuin johtolankoja ja ajatusta värimaailmasta ja sieltähän se kuvitelmiani vastaava sivusto syntyi. Lopputuloksesta tuli ajaton, tyylikäs, selkeä ja raikas. Juuri sellainen, mitä toivoin!
Jutta Aalto
Osteopaatti

Tuotamme kauniita, visuaalisesti viimeisteltyjä verkkosivustoja, jotka auttavat erottumaan kilpailijoista. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja toiveistasi susette@hellocreative.fi / 0451449844. Olipa asia pieni tai suuri, meiltä uskaltaa ja kannattaa aina kysäistä mielipidettä, ratkaisua tai vinkkiä.

Jätä yhteydenottopyyntö